Projekt: Grannsamverkan i Nora

Mitt i Danderyd

Länk

Andra bevakar hela världen – vi bevakar din.

Med 31 olika utgåvor, en för varje kommun eller stadsdel kommer Lokaltidningen Mitt i nära sina läsare i vardagen.

Vi ger dig nyheterna som engagerar och berör – om brott, trafik, bostad, vård och skola. Heta ämnen som kommer läsarna nära och som gjort oss till Stockholms i särklass mest lästa och omtyckta tidning.

Men Lokaltidningen Mitt i är mycket mer än nyheter. Vi berättar om aktuella kändisar i uppskattade reportage, vi följer trenderna i just din stadsdel och håller ett öga på det lokala närings- och föreningslivet. Här får du också information och erbjudanden från våra annonsörer som ofta gör din vardag lite enklare och roligare.

På redaktionen jobbar 90 journalister med att bevaka din värld. Vi är därför nyhetsledande i varje del av utgivningsområdet. Mitt i är först och bäst på nära nyheter.

Vi gör skillnad. Vi avslöjar, bevakar och ställer mot väggen – alltid med läsaren som utgångspunkt. Hos oss träffar du den som får ta konsekvenserna av fattade beslut. Våra artiklar kan inte sällan förändra, ställa till rätta och förbättra.

Våra läsare är vår styrka. Ni ger oss tips och idéer och hjälper oss att ständigt bli bättre och gräva djupare. Så fortsätt ge oss respons på det vi gör – eller inte gör.

Stort tack för att du är en av de nästan en miljon människor som läser Lokaltidningen Mitt i varje vecka.

PS. På mitti.se hittar du de hetaste nyheterna varvade med reportage från fler delar av Stockholm än din egen. DS

Sökord: Mitt i

Ägare: Hans Iwan Bratt. Datering: 0000-00-00 Visas för Alla Skapad: 0000-00-00. Ändrad: 2016-04-21.Politikfakta.info - För politiskt inflytande

Visa referens

Projektägaren avgör vilka referenser som är tillgängliga för olika läsare:

Rätt att ändra referens och övriga uppgifter har de som ingår i persongrupp med ändringsrättighet.

Text som klistras in i formuläret bör vara rensad från format. Ett sätt är att först klistra in texten i Anteckningar, kopiera texten där och sedan klistra in texten i formuläret.