Projekt: Media

Aktuellt fokus

http://aktuelltfokus.se

Aktuellt Fokus är en oberoende nättidning som grundades i januari 2015. Vår målsättning är att kunna erbjuda människor en gratis nyhetssajt där annonsörer inte tillåts påverka nyheterna. Vi vill kunna presentera såväl stora som små nyheter ur ett självständigt vänsterperspektiv. Men också erbjuda såväl kultur som intressanta debatter.

Det finns ett tomrum att fylla beträffande fria medier på nätet. Tyvärr är många sajter ofta rasistiska eller så är det kapitalmedia som styrs av annonsintäkter som inte vågar hänga ut makten. Alternativt så är det bara foliehattssidor som man inte kan ta på allvar. Här vill Aktuellt Fokus tränga in och erbjuda alternativ media till alla som har tröttnat på gammelmedias skvallerjournalistik.

Sökord: Vänster

Ägare: Hans Iwan Bratt. Datering: 0000-00-00 Visas för Alla Skapad: 0000-00-00. Ändrad: 0000-00-00.Politikfakta.info - För politiskt inflytande

Visa referens

Projektägaren avgör vilka referenser som är tillgängliga för olika läsare:

Rätt att ändra referens och övriga uppgifter har de som ingår i persongrupp med ändringsrättighet.

Text som klistras in i formuläret bör vara rensad från format. Ett sätt är att först klistra in texten i Anteckningar, kopiera texten där och sedan klistra in texten i formuläret.