Projekt: Grannsamverkan i Nora

Polisen: Varning för penningväxlare!

Polisen i Norrort har senaste tiden fått anmälningar där en man kommer fram till äldre och säger 50-50 och visar upp en 100-kronorssedel och vill växla. När den äldre tar fram sin plånbok lurar mannen den äldre och sedlar stjäls från plånboken. Mannen säger bara enstaka ord på svenska. 

Ta inte fram plånboken om någon kommer fram och vill växla pengar. Säg nej och gå därifrån! Var observant på personer som kommer nära och vill att papper skall skrivas under, visa karta, säger att det är punktering på bilen och vill att man följer med då annan person stjäl handväska/plånbok. Gärningsmännen/kvinnorna är påhittiga för att lura oss och kunna stjäla pengar/bankkort så var försiktiga!

Sökord: Polisen, Penningväxlare

Ägare: Hans Iwan Bratt. Datering: 2015-04-27 Visas för Alla Skapad: 2016-02-04. Ändrad: 2016-05-09.Politikfakta.info - För politiskt inflytande

Visa referens

Projektägaren avgör vilka referenser som är tillgängliga för olika läsare:

Rätt att ändra referens och övriga uppgifter har de som ingår i persongrupp med ändringsrättighet.

Text som klistras in i formuläret bör vara rensad från format. Ett sätt är att först klistra in texten i Anteckningar, kopiera texten där och sedan klistra in texten i formuläret.