Projekt: Media

KIT

https://kit.se/

Vårt journalistiska uppdrag

Varför? Svaret på den frågan är kärnan i KITs journalistik. Vi förklarar och ger perspektiv på sammanhangen, trenderna och händelserna som formar vår tid.

Vår publik

Nyfikna, urbana nytänkare som vågar utmana gamla föreställningar, som söker smarta nyheter och inspirerande sätt att leva sina liv.

Vårt innehåll

KIT finns där du finns: på Facebook, Instagram, Twitter, via RSSoch nyhetsbrev. Och såklart här på KIT.se

Våra reportrar

Vi har samlat en begåvad grupp journalister som format sina karriärer på platser som TT, DN, SvD, Aftonbladet, Popular Science, IDG, Aller och Bonnier Tidskrifter.

FAQ:

Vad är KIT?
En digital publicist som förklarar och ger perspektiv på sammanhangen, trenderna och händelserna som formar vår tid. KIT är gratis att läsa och når läsarna via sociala medier.

Varför gör ni det här?
För att vi tycker det behövs en medieprodukt som består av kvalitativ journalistik för smarta läsare som vill ha bra innehåll i sina sociala kanaler.

Vem äger KIT?
Bonnier Growth Media och medarbetarna.

Vilka områden bevakar ni?
Vi vill informera, inspirera och roa. Därför bevakar vi in- och utrikesnyheter, livsstilsfrågor och det absurt roliga runt om oss.

Hur ska jag göra för att läsa KIT?
Vi finns där du finns. Följ oss på Facebook, Instagram, Twitter,RSS, nyhetsbrev eller läs oss direkt här på KIT.se.

Vilken politisk inriktning har ni?
Vi är oberoende anständiga.

Vad betyder KIT?
KIT betyder KIT. Det är inte en förkortning för någonting utan ett namn som syftar på ett fysiskt kit, ett antal delar som bildar en helhet.

Om jag vill skriva för er, hur gör jag?
Skicka in din pitch på redaktion@kit.se. Vi letar framförallt efter spännande gräv, inspirerande gonzo, utrikesreportage och ögonvittnesskildringar av frågor med samhällspåverkan.

Om jag vill jobba på KIT, hur gör jag då?
Håll koll på de lediga tjänster vi utannonserar här.

Om jag vill annonsera på KIT, hur gör jag då?
Kontakta oss här.

Vilken teknik använder ni?
Här finns en bloggpost om våra teknikval.

KIT är en svensk digital publicist som startade den 16 april 2015. Det här är vårt uppdrag och svar på de vanligaste frågorna

Sökord: Webtidning

Ägare: Hans Iwan Bratt. Datering: 0000-00-00 Visas för Alla Skapad: 0000-00-00. Ändrad: 0000-00-00.Politikfakta.info - För politiskt inflytande

Visa referens

Projektägaren avgör vilka referenser som är tillgängliga för olika läsare:

Rätt att ändra referens och övriga uppgifter har de som ingår i persongrupp med ändringsrättighet.

Text som klistras in i formuläret bör vara rensad från format. Ett sätt är att först klistra in texten i Anteckningar, kopiera texten där och sedan klistra in texten i formuläret.